Hoppa till innehåll

OM OSS

Maria Stenström

Search & Interimskonsult, Inspirerande ledare med fokus på kunddriven, hållbar affärsutveckling och transformation, Coach

Maria har mer än 20 års erfarenhet av att skapa tillväxt och utveckla organisationer i olika ledande befattningar. Karriären började direkt efter civilingenjörsexamen som trainee i energibranschen. Maria drev flera affärsutvecklingsprojekt och bildade bland annat FordonGas Sverige AB – en pionjär inom förnybart drivmedel. Därefter har Maria haft olika exekutiva befattningar inom energi-, stadsutvecklings- och transportsektorn, där hon drivit många förändringsresor. Uppdragen har omfattat affärsutveckling, digital transformation, utveckling av organisationens uppdrag och förmåga, och även out- och insourcing av verksamheter.

Maria har ett stort engagemang för hållbarhets- och samhällsutvecklingsfrågor och en stark vilja att göra skillnad på riktigt genom att utveckla organisationer och människor. Med insikt om att resultat och affärer skapas av människor har rekrytering och onboarding varit en av de viktigaste uppgifterna för henne som ledare.

Med förmågan att se möjligheter och hitta vägar framåt och ligga i framkant och driva utveckling har hon ett kall i att bidra och stötta andra ledare och organisationer att bidra till hållbar utveckling och goda resultat.

På fritiden är håller Maria gärna på med sina hästar, tränar eller åker skidor med familj och vänner när möjlighet ges.

Maria Stenström

+46 70 034 48 52