Hoppa till innehåll

OM OSS

Leif Boman

Senior Partner / Search & Interimskonsult

Med lång erfarenhet från bilindustrin och tidigare från konsumentvaror inom mjukpappersindustrin,
kan Leif erbjuda stor förmåga att leverera inom områdena modernt ledarskap, projektledarskap, teambyggande, strategiarbete samt kund- och omvärldsanalys.

Leifs senaste uppdrag som Senior Director på Volvo Cars var att under ett antal år leda den interna konsultverksamheten inom bolaget. Som ett alternativ till externa konsulter fanns ett team anställt med ca 200 personer med olika kompetenser som tog tillfälliga utvecklingsuppdrag inom bolaget, allt från unga ingenjörer till seniora affärsutvecklare och ledare på olika nivå.

Bättre, effektivare och till lägre kostnad.

Verksamhetens focus var att bygga individens självförtroende, fylla ev. kunskapsluckor med kurser, samt motivera individen att våga prova uppdrag inom nya kompetensområden. Arbetet innefattade också att förstå och arbeta med internkunden för att denne skulle kunna tänka sig att ta in en individ med en alternativ profil än vad man tänkt sig initialt.

Leif har tillägnat sig en betydande vana att matcha kandidater med potentiella uppdrag.

Många år i olika projektledarroller har gett Leif solid erfarenhet av att leda och samarbeta med människor från olika kulturer och olika grad av erfarenhet och mognad. En lång erfarenhet av arbete utomlands i olika kulturer på alla nivåer, har gjort Leif bekväm och effektiv i att skapa resultat i alla sammanhang.

Nu har Leif valt att gå in i samarbete med Trendpartner Nordic som Senior Partner / Search & Interimkonsult och kommer bland annat att fokusera på att bygga vidare på affärsområdet Interim Solutions samt att verka som SEARCH konsult.

Ledig tid ägnar Leif gärna åt båt- och stugliv på pärlan Bohus-Malmön. Andra intressen är Europas historia och engelska sportbilar.

Leif Boman

+46 733 33 13 48