Hoppa till innehåll

OM OSS

Sven Hultin

Senior Partner / Search & Interimskonsult

Sven inspirerar, utmanar, stöttar, hjälper och avlastar ledare som vill anpassa sin egen, eller sin organisations, förmåga att, med smartare teknik och tillsammans med sina kunder, skapa mervärde; bli mer produktiva; mer hållbara; lite mer mänskliga.

Det handlar inte om teknik utan om mänskliga förmågor som med tjänstinnovation som motor och ökat kundvärde som fokus finner ett högre syfte och sammanhang där de kan utnyttja sin potential fullt ut och därmed må bättre som individer.

På Trendpartner Nordic vill han finna, matcha och vara den förmåga som saknas.

Med en blandning av nyfikenhet, mod, empati och humor jobbar han med narratives, storytelling, affärsmodellering, tjänstepaketering och organisationsanpassning för primärt fyra linjeroller: B2B-sales, Strategy & Change, Human Capital Management/HRtech och/eller med företagets ”innovation champion” i egna bolaget KLINGEReyes.   

Efter 30 flyttar har Sven luftrötter men klassar sig som skånepåg från Malmö där han rört sig mellan slott och koja genom åren internationellt. Fostrad på sjön i diverse havskappseglingslag, på kustjägarskolan, på Chalmers och i Chalmersspexet insåg han tidigt värdet av självinsikt, att lösa uppgiften; att gå utanför komfortzonen i team. 

Han har haft förmånen att jobba och leva internationellt under VUCA-liknande förhållande sedan födseln. Under 28 har han sålt, utvecklat och förändrat tjänster och organisationer via outsourcing och M&A i ledande multinationella tjänsteföretag, i fyra ledarroller som intraprenör och som thought leader. Nordamerika, Indien och Europa har varit den primära scenen med kunder från primärt Bank & Försäkring specifikt och tjänstebolag generellt. Idag har han även 15 års erfarenhet från styrelsearbete som egenföretagare, ordförande och entreprenör.

Svens största styrkor är #valuebydesign, lateralt tänkande, mental närvaro, tala, se helheten, bryta ner den i relevanta görbara aktiviteter samt att inspirera med humor.

Han är civilingenjör i Teknisk Fysik, Chalmers, samt har en MBA med fokus på Human Capital Management, från Henley Management College. Han har mpnga formella certifieringar och utbildar sig kontinuerligt. Just nu gäller Self-Determination Theory, italienska samt Strategyzer Business Modelling. Som volontär på MIND, självmordslinjen stävjar han psykisk ohälsa

Sven bor i Danderyd med en högljudd familj om fyra barn, en kanadensisk fru och spansk hund. På fritiden kappseglar han 40-fotare på elitnivå som amatör, paddlar havskajak, cyklar, påtar i trädgården samt hänger med familj och vänner. Hans öppningsfras brukar vara:” Vad är ditt nästa steg? Vad är din utmaning nu?”

Sven Hultin

+46 70 766 27 59