Hoppa till innehåll

OM OSS

Michael Larkner

Senior Partner / Search & Interimskonsult

Michael har en gedigen erfarenhet av såväl privata som offentliga sektorn och har arbetat i mer än 20 år som VD. Han har även varit verksam i roller som marknads- och försäljningsdirektör och rena säljarroller. Under karriären har han varvat anställningar med konsultuppdrag och har därigenom samlat på sig en unik bredd av erfarenheter.

Hos Trendpartner arbetar Michael både med Executive Search och interims uppdrag med specialistkompetens inom besöksnäringen, fastighet och den offentliga sektorn.

Ur Michaels CV:

VD Finlandsrederi
Director of Sales & Marketing välkänt spa- och möteshotell
VD kommunalt bolag

Michael är generalist men skarp inom

Organisations-, verksamhets-, affärsutveckling
Förändringsledning
Marknadskommunikation
Varumärkesutveckling

Sammantaget säger Michael;

”Min drivkraft är mitt entreprenörskap vilket format såväl mig själv som den organisation jag haft förmånen att leda. Detta leder av naturliga skäl till ett stort personligt engagemang. Jag är lyhörd, analytisk, mål- och resultatorienterad och har förmågan att se helheten. Dessutom är jag bra på att hantera folk, både kunder och medarbetare, även i svåra situationer. I övrigt är jag ansvarstagande och mycket noggrann.Erfarenheten från offentliga sektorn har lärt mig tålamod. Jag har lätt att umgås med människor och fungerar lika bra i team som självständigt.”

Michael Larkner

+46 706 653 091