OM OSS

Lasse Gustafsson

Search & Managementkonsult, Entreprenör & Business Coach

Lasse är från Göteborg. Från tidig ålder har han varit väldigt intresserad av sport. Lasse växte upp med ett starkt intresse för tennis, skidor, fotboll och basket. Sportens värld lockade och Lasse satsade på en karriär inom basket, först som spelare och sedan som ledare.  Samtidigt blev han tidigt intresserad av fastigheter och försäljning. Han jobbade som fastighetsmäklare och kombinerade det med sin elitkarriär i sportens värld.

1991 tog Lasse steget att bli coach på elitnivå. Lasse var med och ledde klubbar till både nationella och internationella framgångar. På meritlistan finns SM guld och SM silver och många internationella matcher. Som 31 åring var en av de yngsta coacherna i Europaligorna.

Under pågående coachkarriär värvades Lasse till näringslivet. Genom sina goda relationer med företag fick han uppdrag att coacha och utmana ledare och medarbetare i näringslivet.  Lasse sökte sig vidare inom konsultbranschen och började jobba för ett internationellt konsultbolag.  Fram tills nu har Lasse genomfört över 300 kvalificerade konsultuppdrag.

De senaste åren har han arbetat som managementkonsult inom Core of Development där han haft uppdrag internationellt med att utveckla ledarskap, strategi och acceleration. Dessförinnan jobbade han som managementkonsult för Qeep Sverige AB med nationella uppdrag inom Performance Management och Business Execution.

Från vintern 2020/21 tillbaka driver Lasse sitt eget bolag och är grundare och partner i samarbetskonceptet We Make It Happen.

Lasses styrka är att få med sig alla från ledning hela vägen ut i organisationen. Han får sina kunder att prestera på elitnivå.

Lasse bor i Kullavik, gift, 2 st söner. Han är passionerad tennisspelare och skidåkare och drömmer om att vinna Wimbledon.

”Lasse är en prestigelös inspiratör och doer som med sin vinnarinstinkt skapar det mindset som gör verklig skillnad för  sina kunder”

Lasse Gustafsson

+46 705 80 98 12