Hoppa till innehåll

OM OSS

Joakim Karlsson

Search & Interimskonsult

Vi önskar Joakim som påbörjat tjänst som VD på Werners Gourmetservice AB stort lycka till. Välkommen tillbaka i Trendpartner Nordic CREW om och när du väljer att skjuta ut dig igen.

Erfaren kommersiell ledare och chef med stark detaljhandels-, försäljnings- & marknadsföringskompetens tillsammans med gedigen ekonomisk kunskap.

Joakim har +20 års erfarenhet från ledande befattningar och olika funktioner inom detaljhandel och FMCG. Erfarenhet från roller som marknadschef, affärsområdeschef med ansvar för försäljning, marknadsföring & kommunikation. Framgångsrikt chefsansvar för initiativ inom digital transformation, Förändringsledning med Agila metoder & arbetssätt.tort

Efter avslutade universitetsstudier i ekonomi och marknadsföring fick Joakim 1999 förmånen att kliva på som Trainee på ICA AB.  Joakim har genom olika ledande roller och chefsbefattningar skapat sig ett nätverk av beslutsfattare, ”talanger” och personer med nyckelkompetens inom branschen. Besitter internationell detaljhandels erfarenhet från samarbete med holländska Royal Ahold, genom nära samarbete med kollegor inom den norska detaljhandeln samt erfarenhet av den danska marknaden.

Joakim kan bidra med erfarenhet och kompetens kring hur man framgångsrikt bygger framgångsrika team, skapar en stark kultur och genom ständiga förbättringar, skapar ökad effektivitet genom smart affärs- och verksamhetsutveckling i en tid där detaljhandeln förändras kraftigt.

Motiveras av utmaningar och förändringar – såväl personligen som professionellt. Joakim är en engagerad, drivande och entusiastisk ledare som älskar att driva processer framåt för att hitta nya affärsmöjligheter. Mitt fokus har alltid varit att tänka igenom hela värdekedjan, att tillföra värde för att i slutändan uppnå bästa dynamik mellan affär, kund och intressenter.

Privat är Joakim gärna tillsammans med familj och vänner, åker mycket skidor eller njuter havet på västkusten där han bor med sin familj.

Joakim Karlsson

+46 70 218 14 39