OM OSS

Annica Fornäs

Senior Partner / Search & Interimskonsult

Jag är en varm, reflekterande, drivande, innovativ och analytisk människa med en lång erfarenhet som chef och företagsledare i seniora HR roller i stora globala bolag och koncerner, Försvarsmakten och EU-Kommissionen med fokus på ”Att leda utveckling och förändring i en era av globalisering genom innovativ omstrukturering i Europa”.

Jag är Konsult sedan drygt 10 år i egen regi, frilans och fina samarbeten med kunder och mitt nätverk. Jag erbjuder tjänster såsom Senior Interim HR Professional främst när bolag står inför utveckling och förändring för att uppnå högre effektivitet och lönsamhet genom rätt strategi, omstrukturering, utveckla ledarskapet och rekrytera in rätt ledare och medarbetare med rätt erfarenhet, personprofil och kompetens. Jag arbetar också med skräddarsydda ledarutvecklingsprogram. Rådgivning och Coaching seniora ledare. Mentorskap juniora ledare och studenter. Mindfulness Program individer och grupp.

Min ledstjärna under hela mitt yrkesliv är att skapa balans mellan lönsamhet och medkänsla när organisationer står inför små eller stora utmaningar och förändringar. Det skapar bättre affärer och lönsamhet, en attraktiv arbetsgivare, bygger en stark värdegrund, kultur och ledarskap ur ett långsiktigt perspektiv.

Jag bor i Göteborg och jag älskar natur och friluftsliv på egen hand och tillsammans med vänner, familj och min underbara hund och missar, där alla årstider ger fantastiska upplevelser, insikter och klarhet på olika sätt.

Till sist vill jag dela med mig av ett ordspråk som följt mig under livet som hjälpt mig att hålla fokus på mina styrkor och att leverera dem på bästa sätt oavsett om det är bra eller svåra tider.

”The meaning of life is to find your gift
The purpose of life is to give it away”

– Pablo Picasso

+46 709 95 79 47