Hoppa till innehåll

OM OSS

Annica Fornäs

Senior Partner / Search & Interimskonsult

Jag är en varm, reflekterande, drivande, innovativ och analytisk människa med lång erfarenhet som chef och företagsledare i seniora HR roller i Globala organisationer, Försvarsmakten och EU-kommissionen med fokus på ”Att leda utveckling och förändring i en era av globalisering genom innovativ omstrukturering i Europa”.

Sedan många år driver jag egen verksamhet som senior konsult. Jag arbetar med organisationer som står inför utveckling, förändring och transformation för att uppnå högre effektivitet och lönsamhet genom rätt strategi, värderingar, kultur, ledarskap och genomförande. Search och rekrytering av ledare och medarbetare med rätt erfarenhet, personprofil och kompetens. Skräddarsydda ledarutvecklingsprogram. Rådgivning och Coaching av seniora ledare. Mentorskap juniora ledare och studenter. Mindfulness Program individer och grupp.

Min ledstjärna under hela mitt yrkesliv är att skapa balans mellan lönsamhet och medkänsla när organisationer står inför små eller stora utmaningar, utveckling och förändringar. Det skapar bättre affärer och lönsamhet, en attraktiv arbetsgivare, bygger en stark värdegrund, kultur och ledarskap ur ett långsiktigt perspektiv.

Jag bor i Göteborg, jag älskar natur och friluftsliv på egen hand, tillsammans med vänner, familj, min underbara hund och katt, där alla årstider ger fantastiska upplevelser, insikter och klarhet på olika sätt.

Till sist vill jag dela med mig av ett ordspråk som följt mig under livet som hjälpt mig att hålla fokus på mina styrkor och att leverera dem på bästa sätt oavsett om det är bra eller svåra tider.

”The meaning of life is to find your gift
The purpose of life is to give it away”

– Pablo Picasso

+46 709 95 79 47