Hoppa till innehåll

OM OSS

Anne Rajala

Senior Partner / Search & Interimskonsult

Med Annes gedigna erfarenhet inom HR, ledarskap och förändringsledning kan hon snabbt sätta sig in i era komplexa utmaningar. Med sin förmåga att arbeta strategiskt och parallellt konkretisera utmaningarna i praktiska, nya lösningar, hjälper Anne er med att få fram långsiktiga och hållbara arbetssätt, som gynnar både era kunder och medarbetare.

Anne har haft rollen som HR-chef, som första och andra linjens chef och arbetat med digitalisering av välfärden i drygt 16 år och Anne kan också titulera sig som certifierad affärscoach.

Under åren på Inera har företaget vuxit från ca 70 till 330 medarbetare, samt ett dotterbolag med ca 35 personer. Det har varit flera verksamhetsövergångar, förhandlingar och uppbyggnad och digitalisering av HR-processer. Anne har också varit mycket delaktig i arbetet med företagskultur och värderingar.

Det som utmärker Anne är hennes nyfikenhet, mod att vara nytänkande, hennes förmåga att snabbt skapa goda och tillitsfulla relationer och att skapa positiv framåtriktad energi i de grupper hon arbetar i. Hennes diplomatisk fingertoppskänsla i kombination med starkt engagemang är vägvisare i hennes personliga ledarskap.

Anne hjälper er gärna med:

  • Rekrytering/Search
  • Interimsuppdrag
  • Ledarskapsutveckling och ledarskapscoaching
  • Strategisk och operativ HR
  • Kultur och värderingar
  • Digitalisering- och förändringsledning

Utöver att hjälpa företag får Anne energi av segling, utforskande vandringar och av att träffa vänner.

Anne Rajala

+46 702 80 43 83